23. velj 2017.

Plaža Žnjan u Splitu

Predstavljamo vam prelijepu Splitsku plažu. Očaravajuće fotografije koje donosimo dolaze sa plaže Žnjan u Splitu.


Plaža se nalazi u samom centru grada, jako je popularna i krcata gostima tijekom ljetne sezone.

Plaža Žnjan sačinjena je od šljunka, koje zapljuskuje čisto more najljepših nijansi plave boje. Osim šljunka, na pojedinim mjestima se naziru stijene, koje rade uvale na kojima je plaža pozicionirana. Ova plaža se zapravo nalazi na nekoliko zaljeva, a najbolje od svega je da svaki od njih ima kafić.

Pohvaliti možemo i pristupnu rampu za osobe u invalidskim kolicima. Osim rampe, za pohvaliti je i bogati sportski program koji se nudi na plaži. U neposrednoj blizini plaže nalaze se igrališta, trampolina i posebno uređene staze za skejtboard.

Vodeni sportovi jako su popularni na ovoj plaži. Većinom su to adrenalinski sportovi poput brze vožnje na dušeku, ili letenje sa padobranskim krilom iznad ostalih gostiju. Svakako vrijedi isprobati nešto od sportske ponude – ako se usudite.

Plaža je najbolje mjesto za mlade, ali ne isključujemo ni starije goste. Pronaći ćete na ovoj plaži roditelje s djecom, mlade parove ili manje grupe prijatelja. Svi mogu da se zabave i uživaju u bogatoj ponudi Žnjana.

Spomenuli smo kafiće na Žnjanu


Da, izbor kafića je bogat i to je dobro. Plažu posjećuje veliki broj gostiju iz svih strana svijeta. Svatko voli nešto svoje, a veći izbor kafića će dati raznoliku ponudu.








Osim što razveseljavaju na dnevnom suncu, kafići, točnije barovi rade do u noć, pa će na plaži zabava da potraje. Ako ste za zabavu i druženje uz neki koktel, svakako ostanite i nakon zalaska sunca. Ovdje zabave neće nedostajati.

Ovo je tek par fotografija nastalih na plaži. Nadamo se da će biti dovoljne da vam barem malo daju uvid u ljepotu i dinamiku Žnjana. Split ima i mnoge druge plaže, neke smo spominjali, neke još nismo. U svakom slučaju, vremenom ih obradimo sve. Do tada, uživajte u fotografijama.

0 komentari:

Objavi komentar