3. ožu 2017.

Glavna plaža u Tučepima

Maleno mjesto, južno od Makarske – Tučepi, danas slovi za jedno od najjačih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Mislimo na ljetnu sezonu, što je logično s obzirom da se Tučepi nalaze na Makarskoj rivijeri.


Zanimljivo je da Tučepi imaju i najdužu plažu u spomenutoj Makarskoj rivijeri. Plaža je dugačka preko 3 kilometra, a prati je lijepo uređena šetnica u sjeni borova koji rastu uz nju.

U samom mjestu, oko plaže i na samoj plaži, ponuda za goste je fenomenalna. U Tučepima imate doslovno sve. Ovo je mjesto koje se u potpunosti okrenulo turizmu. Logično je stoga da mještani maksimalno vode brigu o svojim gostima.

Plaža Tučepi u istoimenom gradiću


Makarska rivijera daleko je poznata i omiljeno je odmaralište mnogima. U ponudu ovog dijela naše obale svakako trebamo izdvojiti Tučepe.

Tučepi se mogu pohvaliti mnogim plažama, koje su usput rečeno jako lijepe, uređene i popunjene. Pored plaža se nalaze mnogi ugostiteljski objekti, privatni smještaji te hotelski kompleksi. Ovom prilikom ćemo spomenuti plažu u Tučepima, koja se zove – pogađate? Tučepi.




Već i prije smo napisali da je najduža plaža u Makarskoj rivijeri smještena u Tučešima. Sada, kada ste pogledali tek par fotografija, da spomenemo plažu.

Plaža se zove Tučepi, a dugačka je preko 3 kilometra. Čitavom dužinom plaže prostire se sjenovita šetnica. Ova šetnica u Tučepima ukrašena je štandovima sa raznolikom ponudom za turiste. Ovo je odlično mjesto za večernje šetnje, ili preko dana kada sunce postane isuviše jako. Iako se na prvu čini mnogo koraka za uživanje, vjerujte nam – kada krenete sa jednog kraja, toliko vas zaokupi raznolika ponuda, da ste izgubili pojam o vremenu. Ako ipak i osjetite lagani umor, tu su mnogi kafići i restorani u kojima se možete osvježiti i odmoriti. Pogled sa terasa je predivan, posebno za vrijeme zalaska sunca.

0 komentari:

Objavi komentar